Tippek a tárgyaitok és account-otok védelme érdekében!

2013.03.12 21:30

Legyetek óvatosak, vigyázzatok az adataitokra!

Ebben a rövid cikkben arra szeretném felhívni a figyelmeteket, hogyan vigyázzatok saját adataitokra és tárgyaitokra. Sajnos manapság elterjedtek a csalók és ingyenélők, akik ebben az esetben mások átveréséből próbálnak meggazdagodni.

Minden valamire való szerver figyelmezteti játékosait a csalók veszélyére. Mostanában már végtelen számú jól ismert, vagy sokak számára ismeretlen átveréssel élnek.

 

Jelszó/felhasználó név!

Saját jelszavad és felhasználó neved alapja az accountod védelmének! A felhasználó neved ne egyezzen a karakter neveddel! Legyen minimum 6 karakteres, és ha lehet, tartalmazzon kis és nagy betűt és számot is. A jelszavadra ugyan ez igaz, de az jobb, ha nem is egy értelmes szó, hanem inkább egy kódhoz hasonlító. Ebbe is szerepeljenek kis/nagy betűk és számok is! Törekedj arra is, hogy minél hosszabb legyen.
Ha ezeket a tanácsokat megfogadod, és nem adod ki senkinek a jelszavad akkor 99%, hogy nem tudják csak úgy kitalálni és kirabolni.

 

Ál GM-ek!

Vannak, akik GM-nek próbálják kiadni magukat. Megpróbálják elmagyarázni neked, hogy valamilyen vírus támadott meg téged és az accountodat, vagy csak szimplán ellenőrizni kell a tárgyaid. Ilyenkor mindenképp kérik a felhasználó neved és jelszavad. Alapvető csalás, sosem szabad beugrani! Amikor a GM logó nem ilyen módon látható: [GM]Xyxy, akkor rögtön sejtheted, hogy átverésről van szó. Így próbálják hamisítani a GM jelzést: Xyxy: [GM]: . Mindösszesen a chat ablakba utána írják a jelet.

 

Több karakterrel átverés!?

A lényege mindössze annyi, hogy rád ír valaki egy nagy ajánlattal bármiféle tárgyért, ami semmit sem ér. Például: megérkezik egy PM, hogy adna egy Xy tárgyért a legértékesebb tárgyakból akár többet, több yangot stb…  Ilyenkor el se kezd keresgélni, mert rögtön írni fog a második személy, hogy mondjuk, a fegyveredért odaadná neked ezt az éppen szükséges Xy tárgyat. Ilyen esetben se add oda sosem a tárgyaid!

 

Ne dőlj be SÉ illetve yang hack-nek!

Ilyenek nem léteznek, sosem működtek. Több olyan oldal/program van, amely elkéri a felhasználó neved és jelszavad. Semmilyen esetben se írd be, mert könnyedén kirabolhatnak. Bár akik ilyen oldalakra keresnek, megérdemlik, hogy kirabolják őket, hiszen csalni akartak.

 

Remélem segíthettem ezzel a pár egyszerű tippel és leírással. Figyeljetek oda, hogy kiben bíztok meg, de én azt javaslom senkinek, még kölcsön se, adjátok oda a tárgyaitokat!

 

 Facebook: www.facebook.com/MagyarMetin2Szerverek

 

By: Czimi

Szerverek

2013.04.10 19:53
  A SaveYourself vajon visszatér?   Sokan emlékeznek még a SaveYourself-re. Mindig is kiváló csapattal dolgozott, nagy célokkal. Anno amikor először elindult erős kezdés, kellemes pvm játékmenet jellemezte. Újból visszatér vajon a közösség felé a játék? Alissa a szerver adminisztrátora...
2013.04.03 18:00
  Archon2, újabb hírek és információk! A szerver indulásáról ugyan még most nincs pontos adat, de akár még a nyári szünidő előtt megnyitja kapuit. Kecsegtető dolgokat hallok a készítők felől. Az egyedi fegyver szett, run, boss, mindenkinek felkelti a figyelmét. A maximális szint továbbra sem...
2013.03.18 19:34
  PVP2 OLD, ahogyan régen is szerettük! Kivételesen nem egy old school stílusú szerverre kell gondolni, csak a PVP2 világában! Régen, amikor elkezdtem magam is a játékot, és még küzdöttünk a maximális szintért, a Lélektelen és Arany vértekért. Akkor még nem találtunk a szerveren ennyi tárgyat,...
2013.03.03 12:25
  Archon2! Egy új szerver új élményekkel Összehangolt, hozzáértő csapat állt össze egy szerver elkészítéséhez. Nem az egyedi sablon, hanem valami újdonság a cél. Törekednek az egyediségre és az érdekességre is… Facebook: www.facebook.com/MagyarMetin2Szerverek Az Archon2 (A2) egy pvm/pvp...
2013.01.29 22:58
Minden, amit a PVP2 szerverről tudni érdemes A PVP2 szerver minden érdekességéről olvashattok ebben a cikkben. Készítettünk egy interjút a szerver tulajdonosával és a Team tagokkal, sokmindent megtudhattok, amit még szinte biztosan nem hallottatok a...